Wij 

Waarom wij? Omdat het tijd is. Omdat we het lang genoeg alleen hebben geprobeerd. Lang genoeg om te weten, nee om te willen dat het anders gaat. Het is tijd om te delen, kennis te delen, ervaringen te delen. Om te bespreken en vooral om te gaan doen! 

Wie moeten we vertrouwen? Wat werkt? Voor wie? Dat zijn onderdelen van het gesprek dat we bij A Bright New World voeren. Wat is jouw A Bright New World? Deel je kennis en ervaringen met anderen, zodat zij betere keuzes kunnen maken. 

Wie zijn wij? Wij zijn ge´nteresseerd in welzijn en ontwikkeling. De interesse is beroepsmatig, maar soms ook privÚ. Voor anderen precies andersom. Waar je interesse ook vandaan komt, A Bright New World is de plek waar je die interesse onderhoudt en voedt. 

Wij is ook de co÷peratieve vereniging A Bright New World UA. Deze co÷peratie is ondermeer eigenaar van dit platform. Bovenal wil de co÷peratie haar leden steunen in hun behoefte naar samenwerking. A Bright New World wil de veilige plek zijn waar zij aan deze behoefte vorm en inhoud geven.

Het fundament onder onze samenwerking zijn een viertal gesprekken. Wij hebben ze in hun huidige vorm hieronder vermeld. Elk document is een uitnodiging tot een gesprek, opmerking of aanvulling.

Ons Manifest

Waar staan wij voor

Onze Missie

Wat willen we bereiken

Ons verhaal

Wat hebben wij te bieden

Onze statuten

Hoe hebben wij ons georganiseerd